clanak False

Završna svečanost Dana scenskih igara 2011.

Svečanosti u Domu umirovljenika Medveščak, pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić poželjevši najmudrijim Zagrepčanima, ugodne nadolazeće blagdane uz mnogo zdravlja i smijeha, te uz napomenu da u idućoj godini cijena domova neće rasti.
01.12.2011.

 

Danas je u Domu za starije i nemoćne osobe Medveščak održana završna svečanost u povodu 12. dana scenskih igara koje pružaju umirovljenicima priliku da pokažu svoju kreativnost u sviranju, pjevanju, glumi, likovnom izrazu i drugim scenskim umijećima. 

Svečanosti se pridružio i gradonačelnik Milan Bandić poželjevši najmudrijim Zagrepčanima, ugodne nadolazeće blagdane uz mnogo zdravlja i smijeha, te uz napomenu da u idućoj godini cijena domova neće rasti. 

Dani scenskih igara započeli su 29. studenog, a tijekom trodnevnog programa priliku da predstave svoje umjetničke sposobnosti imali su štićenici domova iz Zagreba, Siska, Bjelovara, Karlovca i Koprivnice.

Za pobjednika u likovnom segmentu proglašena je slika gospođe Ljudmile Grečar iz Gerontološkog centra naTrešnjevci dok je igrokaz štićenika Doma za starije i nemoćne osobe iz Bjelovara osvojio prvu nagradu u dramskoj kategoriji.

 


Gradske vijesti - 2011.