clanak False

24. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Etnografskom muzeju u organizaciji Udruženja ugostitelja Zagreba, najavljen je program u povodu 24. tradicionalnog kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.
11.11.2011.


Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Etnografskom muzeju u organizaciji Udruženja ugostitelja Zagreba, najavljen je program u povodu 24. tradicionalnog kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) koji se održava 14. i 15. studenoga u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

Među uvaženim govornicima bio je i gradonačelnik Milan Bandić, prošlogodišnji primatelj Povelje počasnog člana Udruženja ugostitelja Zagreba za svoj doprinos i podršku koji je naglasio da povećani broj noćenja zabilježen proteklih godina u Zagrebu nije plod slučajnosti, nego rezultat truda i unapređenja turističke ponude, u kojoj je ugostiteljstvo iznimno važno.

Cilj navedene konferencije je promovirati ugostitelje i članove Udruženja ugostitelja Zagreb, te potaknuti ugostitelje sa zagrebačkog područja na što uspješniji rad i bolju suradnju s građanima. Ovogodišnji primatelj Povelje počasnog člana bio je Ministar turizma RH Damir Bajs.

Najavljena je također inicijativa koja podsjeća na važnost nacionalnoga kulinarskog identiteta, pa je tako nakon konferencije održano predstavljanje autohtone hrvatske kuhinje.


Gradske vijesti - 2011.