clanak False

Gradonačelnikov dopis predsjedniku Uprave ZG Holdinga / Besplatan prijevoz do gradskih groblja u dane Svih Svetih

Nakon što je sa web stranica Zagrebačkog holdinga informiran o uvođenju naplate u dane Svih Svetih na izvanrednim autobusnim linijama za sve građane (pa i one s mjesečnim i godišnjim iskaznicama), osim djece do sedam godina, gradonačelnik Milan Bandić uputio je dopis predsjedniku Uprave Holdinga gospodinu Ivi Čoviću i podružnici Zagrebački električni tramvaj. Želja je gradonačelnika da u dane Svih svetih Zagrepčani, i ove godine, u miru i dostojanstvu pohode svoje najmilije koji nisu više s njima.
28.10.2011.


Nakon što je sa web stranica Zagrebačkog holdinga informiran o uvođenju naplate u dane Svih Svetih na izvanrednim autobusnim linijama za sve građane (pa i one s mjesečnim i godišnjim iskaznicama), osim djece do sedam godina, gradonačelnik Milan Bandić uputio je dopis predsjedniku Uprave Holdinga gospodinu Ivi Čoviću i podružnici Zagrebački električni tramvaj.

Želja je gradonačelnika da u dane Svih svetih Zagrepčani, i ove godine, u miru i dostojanstvu pohode svoje najmilije koji nisu više s njima:

 
Poštovani,

Uoči blagdana Svih svetih, u ponedjeljak, 31. listopada 2011. i u utorak, 1. studenog 2011., potrebno je osigurati besplatan prijevoz putnika na izvanrednim autobusnim linijama na relacijama prema gradskim grobljima, a dodatne stvarne troškove izvanredne organizacije prijevoza snosit će Grad Zagreb, na temelju specifikacije troškova.
S poštovanjem


GRADONAČELNIK

Milan Bandić, dipl.politolog


Gradske vijesti - 2011.