clanak False

Dječji božićni vlak Tin Express

Dvjestotinjak djece jutros je s Glavnog kolodvora krenulo na jednosatnu vožnju prema Savskom Marofu, ukrcavši se u vlak Tin Express koji, već tradicionalno, a u povodu nadolazećih blagdana, organizira Grad Zagreb u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom i PJ Lokalnim prijevozom.

14.12.2011.


Dvjestotinjak djece jutros je s Glavnog kolodvora krenulo na jednosatnu vožnju prema Savskom Marofu, ukrcavši se u vlak Tin Express koji, već tradicionalno, a u povodu nadolazećih blagdana, organizira Grad Zagreb u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom i PJ Lokalnim prijevozom. U prigodno ukrašenom vlaku, mališane je došao ispratiti i gradonačelnik Milan Bandić, zaželjevši im mnogo veselja i zabave, dok su Djed Mraz i Sveti Nikola dijelili slatke pakete djeci, među kojima je bilo i onih kojima je to prvo iskustvo vožnje vlakom.

Riječ je o mališanima s poteškoćama u razvoju iz Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj, Centra za rehabilitaciju Zagreb - Podružnica Sloboština, Udruge slijepih Zagreb, Društva distrofičara Zagreb, Centra za autizam, SUVAG-a, te Saveza gluhih i nagluhih Grada Zagreba.


Gradske vijesti - 2011.