clanak False

Obilazak Gradske četvrti Gornja Dubrava

Ova Gradska uprava obećala je građanima da će svako domaćinstvo u Zagrebu imati vodu i kanalizaciju, naglasio je gradonačelnik Bandić, dodavši da su upravo ova rubna gradska područja najbolji dokaz da se planovi provode u djelo.
16.11.2011.


Stanovnici ulica Sveta Barbara i Veliki vrh te Branovečke ceste, u rubnom području GČ Gornja Dubrava, dobili su vodovod, Kulturni centar Dubrava ima novu fasadu i sljedeće godine je u planu obnova jedne od najvećih kazališnih dvorana u sklopu Centra, a u prostorijama objekta Mjesne samouprave Novoselec započinju radovi prenamjene prostora za dječji vrtić. Najkraći je to opis radova u Gornjoj Dubravi koju je danas, sa suradnicima, obišao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ova Gradska uprava obećala je građanima da će svako domaćinstvo u Zagrebu imati vodu i kanalizaciju, naglasio je gradonačelnik Bandić, dodavši da su upravo ova rubna gradska područja najbolji dokaz da se planovi provode u djelo. Uz dobru suradnju gradskih četvrti i Grada, napokon se privodi samome kraju obnova Kulturnog centra Dubrava, a gradonačelnik je posebno izdvojio dovršenje dječjeg vrtića u Novoselcu koje se očekuje za šest mjeseci.

Kako se čulo, radovi su uglavnom financirani iz sredstava Plana Malih komunalnih akcija.