clanak False

Otvoren Športsko-rekreativni centar u Sigetu uz izložbu fotografija Čovjek-bicikl-čovjek

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio prvi Športsko-rekreacijski centar u Sigetu koji sadrži sportske terene i računalnu radionicu a u novim prostorijama mjesne samouprave i Međunarodnu izložbu fotografija pod nazivom Čovjek-bicikl-čovjek.

13.12.2011.


Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s predsjednikom Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb-zapad Jadrankom Baturićem i predsjednikom Vijeća Mjesnog odbora Siget Aleksandrom Lončarom, otvorio je i predao građanima na korištenje novi Športsko-rekreativni centar u Radmanovečkoj ulici, inače prvi takav objekt u Sigetu.

Sigećani, kao i svi Zagrepčani, moći će besplatno koristiti sadržaje novog centra kao i računalnu radionicu - rekao je Bandić te podsjetio - u Sigetu živi oko 12.500 stanovnika, a najsretniji će biti mladi koji se u ovom centru mogu okupljati, družiti i raditi.

Športski centar Siget gradio se gotovo tri godine iz sredstava Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad. U sklopu kompleksa se nalaze tereni za košarku, mali nogomet, obostrani zid za tenis, stolovi za stolni tenis, tereni za odbojku na pijesku i dječje igralište, dok su u čvrstom objektu smještene prostorije za mjesnu samoupravu, civilna društva i građane, polivalentna dvorana, računalna radionica, galerija te svlačionice i prostorije za mjesnu samoupravu.

Gradonačelnik je također otvorio i Međunarodnu izložbu fotografija u prostorijama mjesne samouprave pod nazivom Čovjek-bicikl-čovjek na kojoj su izloženi radovi fotografa iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Izraela i Njemačke. Izložba traje do 23. prosinca.
 


Gradske vijesti - 2011.