clanak False

Iračka delegacija kod gradonačelnika

Drago mi je da smo mogli ugostiti prijatelje iz Iraka, a posebno mi je drago zbog prvoga velikog posla na relaciji Hrvatska - Irak, rekao je gradonačelnik Milan Bandić na prijemu u povodu potpisivanja Ugovora za izgradnju stambenog naselja Samara između dubrovačke građevinske tvrtke Trames i iračke tvrtke Abdulrahman.

20.12.2011.


Drago mi je da smo mogli ugostiti prijatelje iz Iraka, a posebno mi je drago zbog prvoga velikog posla na relaciji Hrvatska - Irak, rekao je gradonačelnik Milan Bandić na današnjem prijemu u palači Dverce, u povodu potpisivanja Ugovora za izgradnju stambenog naselja Samara između dubrovačke građevinske tvrtke Trames i iračke tvrtke Abdulrahman. 

Zahvalivši zagrebačkom gradonačelniku što je i ovom, kao i svakom prigodom kada su dolazili u Hrvatsku, našao vremena za njih, gosti su ga pozvali da posjeti Irak i prisustvuje početku radova na novom stambenom naselju. 

Iračko izaslanstvo predvodio je župan županije Salahadin Ahmed Abdullah Abed koji je, među ostalim, naglasio da će posjet gradonačelnika Iraku i županiji Salahadin biti snažna poruka hrvatskim tvrtkama za buduću suradnju, te da će u vrijeme gradonačelnikova posjeta organizirati veliki sastanak poslovnih ljudi.Gradonačelnik je prihvatio poziv i najavio da će doći s odabranim gospodarstvenicima.

Na susretu u palači Dverce prisustvovao je veleposlanik Hrvatske u Republici Irak NJ. E. Jerko Vukas, te  vodstvo dubrovačke tvrtke koja je s Iračanima potpisala ugovor vrijedan 200 milijuna dolara.


Gradske vijesti - 2011.