clanak False

Otvorenje Prvog susreta organizatora kulturno-turističkih manifestacija

Dvodnevni susret omogućit će struci, svima koji sudjeluju u kreiranju, pripremi i realizaciji neke manifestacije da se međusobno povežu i razmjenom iskustva i znanja unaprijede svoj angažman i doprinesu razvoju turizma.
24.11.2011.


U ovoj godini bilježimo pozitivne turističke rezultate u Hrvatskoj, ali i u Zagrebu, gdje je vidljiv porast broja gostiju, što je dobro za sve nas u ovim teškim vremenima. Dopustit ću si da ovo okupljanje nazovem susretom turističke izvrsnosti i ljudi koji žive turističku priču Hrvatske
, riječi su kojima je zagrebački gradonačelnik otvorio Prvi susret organizatora kulturno-turističkih manifestacija održanom u poslovno-trgovačkom centru Gold-Green.
Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada i Vlade, te agenciji „Idi za srcem“, kao organizatoru dvodnevni susret omogućit će struci, svima koji sudjeluju u kreiranju, pripremi i realizaciji neke manifestacije da se međusobno povežu i razmjenom iskustva i znanja unaprijede svoj angažman i doprinesu razvoju turizma.
Susret je uveličan nastupom Ane Rucner izvedbom „Ode radosti“, u sklopu promotivnog filma, u sklopu promidžbene kampanje za ovogodišnju sezonu.


Gradske vijesti - 2011.