clanak False

Otvorenje VII. hrvatskog kongresa hitne medicine s međunarodnim sudjelovanjem

Organizatori Kongresa, Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, zajedno s Hrvatskim društvom za reanimatologiju – Hrvatskog liječničkog zbora, posebno žele naglasiti nove smjernice Europskog vijeća za reanimatologiju.
27.10.2011.


Iznimno mi je drago što se ovaj kongres održava u Zagrebu, koji bilježi preko sto godina tradicije hitne medicinske službe, a to pokazuje da stalna ulaganja u ljudske potencijale i njihovo usavršavanje, ulaganja u opremu i uvjete rada daju rezultate s kojima možemo biti i više nego zadovoljni
, riječi su kojima se jutros u hotelu Sheraton gradonačelnik Milan Bandić obratio prisutnima te u društvu izaslanika Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Vibora Delića te izaslanika Predsjednika RH Izeta Aganovića otvorio VII. hrvatski kongres hitne medicine s međunarodnim sudjelovanjem. 

Organizatori Kongresa, Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, zajedno s Hrvatskim društvom za reanimatologiju – Hrvatskog liječničkog zbora, posebno žele naglasiti nove smjernice Europskog vijeća za reanimatologiju. Brojnim liječnicima, medicinskim sestrama i tehničarima Kongres je prilika da se upoznaju s novostima i primjenom najboljih terapijskih postupaka, da razmjene iskustva s kolegama stručnjacima iz EU-a i susjednih zemalja.


Gradske vijesti - 2011.