clanak False

25. obljetnica Radio kluba slijepih Louis Braille

U povodu 25. obljetnice djelovanja Radiokluba slijepih Louis Braille, u prostorijama Udruge slijepih Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić, kao počasni predsjednik Udruge, primio je priznanje kojim mu se udruga zahvaljuje na uspješnoj i nesebičnoj suradnji...
19.11.2011.


U povodu 25. obljetnice djelovanja Radiokluba slijepih Louis Braille, u subotu, u prostorijama Udruge slijepih Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić, kao počasni predsjednik Udruge, primio je priznanje kojim mu se udruga zahvaljuje na uspješnoj i nesebičnoj suradnji na radioamaterskom i društvenom polju s članovima radiokluba i na djelovanju na rušenju predrasuda o mogućnostima, sposobnostima i znanjima slijepih.

Uručivši članovima i suradnicima razna priznanja diplome i nagrade, predsjednik RKS Louis Braille je dodijeljenim priznanjem gradonačelnika učinio počasnim članom Radiokluba. Ovu prigodu koristim da vam čestitam 25. obljetnicu djelovanja Kluba i da zahvalim svim Zagrepčanima i ljudima dobre volje koji vam nesebično i svakodnevno pomažu, riječi su kojima se gradonačelnik obratio prisutnima te je nadodao kako će Gradska uprava i nadalje kontinuirano financirati programe i radionice Kluba.


Gradske vijesti - 2011.