clanak False

"Vrtić u prirodi" na Bundeku

Kad sam bio u njihovom vrtiću dočekali su me s pjesmom o Bundeku što me ponukalo da ih pozovem u šetnju tim, jednim od najljepših gradskih parkova. A kako su me pitali i o poslu koji radim, pozvao sam ih i u zgradu Gradske uprave...
07.04.2011.

"Balončići" i "Sladoled" na Bundeku

 Nakon što je, na poziv ravnateljice prije dva tjedna posjetio mališane u dječjem vrtiću Sunčana u Španskom i odgovarao na njihova mnogobrojna pitanja, zagrebački gradonačelnik jutros je u Gradskoj upravi ugostio male polaznike odgojnih skupina Balončić i Sladoled. Uz pjesme o Zagrebu, druženje se nastavilo i na Bundeku.

- Kad sam bio u njihovom vrtiću dočekali su me s pjesmom o Bundeku što me ponukalo da ih pozovem u šetnju tim, jednim od najljepših gradskih parkova. A kako su me pitali i o poslu koji radim, pozvao sam ih i u zgradu Gradske uprave – rekao je gradonačelnik odgovarajući na novinarsko pitanje o razlogu današnjeg susreta koji je nazvao vrtićem u prirodi. Nakon škole u prirodi, ovo je vrtić u prirodi, rekao je i najavio ovogodišnje Dane dječjih vrtića koji će se u svibnju održavati 15. godinu za redom. Već tradicionalno, većina programa bit će na Bundeku.

Vezani tekstovi: Zagreb, moj grad u DV Sunčana


Gradske vijesti - 2011.