clanak False

Studenti Pravnog fakulteta kod gradonačelnika

Nakon velikog uspjeha, pobjede na European Law Moot Court, gradonačelnik Milan Bandić primio je mlade studente zagrebačkog Pravnog fakulteta te njihove mentore i profesore, predvođene dekanom Željkom Potočnjakom.
18.04.2011.


Nakon velikog uspjeha, pobjede na European Law Moot Court, Svjetskom prvenstvu iz prava Europske unije, na kojemu su osvojili prve nagrade u dvije kategorije: Najbolji tim u zastupanju stranaka pred Sudom i Najbolji nezavisni odvjetnik koji savjetuje Sud kako presuditi, gradonačelnik Milan Bandić primio je mlade studente zagrebačkog Pravnog fakulteta te njihove mentore i profesore, predvođene dekanom Željkom Potočnjakom.

Ovaj su uspjeh zagrebački studenti 4. i 5. godine postigli pred Europskim sudom pravde u Luksemburgu, u konkurenciji 71 studentske ekipe iz Europske unije i čitavog svijeta, dok su se u finalu nadmetali s ekipama s Katholieke Universiteit Leuven (Belgija), Columbia Law School (SAD) te College of Europe, Bruges (Belgija).

Gradonačelnik je čestitao gostima na iznimnim postignućima, pogotovo na tome što je svaki od njih dobio ponudu za stažiranje na Europskom sudu.


Gradske vijesti - 2011.