clanak False

Sastanak gradonačelnika s Tripom Schubertom

U povodu nedavno održane Skupštine 10. jubileja Hrvatskog građanskog društva Crne Gore – Kotor danas je gradonačelnika u gradskoj upravi posjetio član Upravnog odbora Društva Trip Schubert i uručio mu plaketu za razvoj i afirmaciju Društva.
01.07.2011.

U povodu nedavno održane Skupštine 10. jubileja Hrvatskog građanskog društva Crne Gore – Kotor u Bečićima kod Budve, na kojoj je gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću dodijeljena Plaketa za doprinos razvoju i afirmaciji Društva, te na kojoj on zbog službenih obveza nije prisustvovao, danas ga je u gradskoj upravi posjetio član Upravnog odbora Društva Trip Schubert.

Osim što je gradonačelniku uručio Plaketu, na susretu u Bijelom salonu, razgovarali su, među ostalim, i o mogućnostima nastavka uspješne suradnje Grada Zagreba i Društva na obostrano zadovoljstvo.

Plaketu su, naglasio je Trip Schubert, u istoj toj kategoriji, osim gradonačelnika dobili i bivši predsjednik Vlade Republike Crne Gore Milo Đukanović, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša i voditeljica splitske podružnice Hrvatske matice iseljenika Branka Bezić Filipović.


Gradske vijesti - 2011.