clanak False

Pročelnik Kojić primio predstavnike Europske kajakaške federacije

U povodu Europskog juniorskog prvenstva u kajaku i kanuu na mirnim vodama Zagreb 2011., pročelnik Slavko Kojić primio je predstavnike Europske kajakaške asocijacije koje je predvodio dopredsjednik britanskog Olimpijskog odbora Albert Woods te predstavnike Organizacijskog odbora natjecanja na čelu s predsjednikom Ivanom Lončarevićem.
01.07.2011.


U povodu Europskog juniorskog prvenstva i prvenstva U23 u kajaku i kanuu na mirnim vodama Zagreb 2011., koje se od 29. lipnja do 3. srpnja održava na ŠRC Jarun, u ime gradonačelnika Milana Bandića, pročelnik Slavko Kojić primio je predstavnike Europske kajakaške asocijacije koje je predvodio dopredsjednik britanskog Olimpijskog odbora Albert Woods te predstavnike Organizacijskog odbora natjecanja na čelu s predsjednikom Ivanom Lončarevićem.

Na sastanku u gradskoj upravi bilo je riječi o organizacijskim pitanjima prvenstva te o sportskoj i drugoj infrastrukturi neophodnoj za kvalitetnu provedbu svih organizacijskih radova, a vezano uz održavanja europskog seniorskog prvenstva koje bi se sljedeće godine također trebalo održati u Zagrebu.
Gosti su istaknuli dobru ovogodišnju organizaciju te pozvali domaćine da prisustvuju sutrašnjoj finalnoj utrci – utrci Trofej Matija Ljubek.

Osim pročelnika Kojića, sastanku su prisustvovali i pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco i zamjenik pročelnika za šport Boško Lozica.


Gradske vijesti - 2011.