clanak False

PRESTO - PROMO, najnovija izložba u Civitas Info punktu

U već poznatom Civitas Info punktu, tramvaju smještenom ispred Tehničkog muzeja u Savskoj, danas je otvorena još jedna izložba u okviru projekta PRESTO, nazvana PRESTO – PROMO, a kojom se na zanimljiv način prikazuje što je sve Grad, odnosno Ured za strategijsko planiranje, postigao na promoviranju biciklizma u Zagrebu.
14.07.2011.

Galerija fotografija


U već poznatom Civitas Info punktu, tramvaju smještenom ispred Tehničkog muzeja u Savskoj, danas je otvorena još jedna izložba u okviru projekta PRESTO, nazvana PRESTO – PROMO, a kojom se na zanimljiv način prikazuje što je sve Grad, odnosno Ured za strategijsko planiranje, postigao na promoviranju biciklizma u Zagrebu. Izložbom se, također, želi potaknuti građane da sudjeluju u stvaranju konačne mape budućih biciklističkih staza u gradu.

Zagreb već sad ima preko 190 kilometara biciklističkih staza, a za mjesec dana na frekventnim gradskim punktovima, postavit ćemo 22 biciklistička terminala sa po 25 mjesta – najavio je gradonačelnik Milan Bandić netom prije nego je otvorio izložbu koju su, uz vodstvo pročelnice za strategiju Jadranke Veselić Bruvo došli podržati i razgledati brojni uzvanici, među kojima i zamjenik britanskog veleposlanika Chris Hodge.

Pročitajte više o projektu i izložbi.


Gradske vijesti - 2011.