clanak False

Predstavnici Studentskog zbora kod gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros, predstavnike studentskih zavičajnih udruga i Studentskog zbora koje je predvodio novoizabrani predsjednik Zbora Danko Relić.
29.04.2011.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros predstavnike studentskih zavičajnih udruga i Studentskog zbora koje je predvodio novoizabrani predsjednik Zbora Danko Relić.

Na susretu u zgradi gradske uprave gosti su gradonačelnika obavijestili o tijeku organizacije studentskog hodočašća u Mariju Bistricu koje se planira u nedjelju, 8. svibnja, a koje organiziraju zavičajne studentske udruge zagrebačkog sveučilišta u suradnji i na inicijativu Udruge zagorskih studenata te ga pozvali da se, ukoliko bude u mogućnosti, pridruži tom druženju.

Ako je suditi prema očekivanjima organizatora - 14 studentskih zavičajnih udruga koje djeluju pri Sveučilištu u Zagrebu - cjelodnevno druženje u Mariji Bistrici moglo bi okupiti oko 800 studenata hodočasnika. Prema protokolu, susret će započeti misnim slavljem, posvećenim našim osuđenim generalima u Haagu, koje će predvoditi studentski kapelan don Damir Stojić, a kako su naglasili organizatori, bit će to ujedno i priprema za dolazak sv. oca Benedikta XVI. u Hrvatsku.


Gradske vijesti - 2011.