clanak False

Predaja stana udruzi Anđeli

Gradonačelnik Milan Bandić, u pratnji suradnika i novinara, predao je Udruzi roditelja za djecu najteže invalidnine i djecu s poteškoćama u razvoju Anđeli Split na korištenje
stan u Zagrebu na adresi Goljak 34.

19.04.2011.


Gradonačelnik Milan Bandić, u pratnji suradnika i novinara, predao je Udruzi roditelja za djecu najteže invalidnine i djecu s poteškoćama u razvoju Anđeli Split na korištenje
stan u Zagrebu na adresi Goljak 34.

Od srca zahvaljujem gradonačelniku Milanu Bandiću što je omogućio da u Zagrebu imamo stan koji će moći koristiti roditelji djece s poteškoćama u razvoju, rekla je predsjednica Udruge Dijana Aničić.

Stan veličine 137 kvadrata posebno je opremljen za potrebe malih korisnika i njihovih obitelji kojima je nužno liječenje u Zagrebu, odnosno višednevna hospitalizacija u nekoj od zagrebačkih bolnica. Kako se čulo, Udruga je stan uredila uz pomoć donatora, Rotary Cluba Split.

U znak zahvale za pomoć u ostvarivanju ovoga projekta, predsjednica Anđela predala je zagrebačkome gradonačelniku prigodan poklon, grafičku mapu pod nazivom Budi dobar, budi samaritanac.


Gradske vijesti - 2011.