clanak False

Obnovljena kuglana u Centru "Vinko Bek"

Gradonačelnik Milan Bandić simbolično je otvorio suvremeno opremljenu i kompletno preuređenu kuglanu u Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, za koju je Grad izdvojio oko 200 tisuća kuna.

12.04.2011.


Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu sa suradnicima, simbolično je otvorio suvremeno opremljenu i kompletno preuređenu kuglanu u Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, za koju je Grad izdvojio oko 200 tisuća kuna.

Drago mi je da je obnovljena dvorana ovog vodećeg Centra za odgoj i obrazovanje u Hrvatskoj, istaknuo je gradonačelnik, zahvalivši svima koji su tome doprinijeli na radost zaljubljenika u kuglanje.

Kako se čulo, kuglana u Kušlanovoj napravljena je prema pravilima Međunarodnog kuglačkog saveza, a prilagođena je i osobama s invaliditetom te je sada, prema riječima zamjenice ravnateljice Centra Dragice Matok, najbolje opremljena dvorana u Hrvatskoj.

Ovo je velika stvar i poticaj za sve nas, naglasio je predsjednik Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom Josip Držaić, posebno se zahvalivši gradonačelniku Bandiću na sredstvima za obnovu objekta koji je u vlasništvu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Nadamo se da će naši sportaši svojim rezultatima, kao i dosada, opravdati ovo ulaganje, dodao je predsjednik ZŠSOI.

Zamjenica ravnateljice, na kraju je svečanosti uručila zagrebačkom gradonačelniku zahvalnicu za dugogodišnju potporu Centru Vinko Bek.


Gradske vijesti - 2011.