clanak False

Hrvatski akademski hokejski klub Mladost kod gradonačelnika

Nakon nedavnog osvajanja dvoranskog Kupa Hrvatske, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, primio je, u zgradi gradske uprave, vodstvo i članove prve momčadi Hrvatskog akademskog hokejskog kluba Mladost..
28.03.2011.

 
Nakon nedavnog osvajanja dvoranskoga Kupa Hrvatske, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, primio je, u zgradi gradske uprave, vodstvo i članove prve momčadi Hrvatskoga akademskog hokejskog kluba Mladost, predvođene predsjednikom Zlatkom Dežđekom, dugogodišnjim trenerom Slavenom Zlatarom i sadašnjim trenerom Jacobom Waisviszom.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, gosti su ga izvijestili da ove godine Savez slavi 75 godina, a da se bilježi i 103. obljetnica od prve utakmice hokeja na travi u Zagrebu. Pritom je Mladost najtrofejniji hrvatski klub, koji je unatrag desetak godina, među ostalim, 50 puta bio prvak Hrvatske. Posebno se diče igračima koji su, svi redom, rođeni u Zagrebu i stasali u njihovom klubu.

Danas imamo jedan od najljepših hokejskih stadiona u ovom dijelu Europe koji nam omogućava održavanje europskih natjecanja – naglasio je predsjednik Kluba, spomenuvši i probleme s financiranjem hladnoga pogona, natjecanja i treninga, u čijem će im rješavanju biti dragocjena pomoć gradskih struktura.

Na kraju prijateljskog susreta, predsjednik Hrvatskoga akademskog hokejskog kluba Mladost gradonačelniku je uručio Zahvalnicu za dugogodišnju pomoć u razvoju hokeja na travi u Gradu Zagrebu.

Osim gradonačelnika Bandića, susretu u gradskoj upravi, u ime Grada, prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević i zamjenik pročelnika za obrazovanje, kulturu i šport Boško Lozica.


Gradske vijesti - 2011.