clanak False

Gradonačelnikov obilazak žičare na Ksaveru

Na inicijativu stanovnika naselja, gradonačelnik je okupio suradnike kako bi se konačno riješio taj problem i stanovnicima tog dijela naselja olakšao pristup stanovima, posebno umirovljenicima.
06.10.2011.

 
S predstavnicima Mjesnog odbora i Gradske četvrti Gornji grad-Medveščak i svojim suradnicima, gradonačelnik Milan Bandić obišao je žičaru u naselju Ksaver koja je stara koliko i samo naselje, a bila je u pogonu samo mjesec dana od svoje izgradnje. Na inicijativu stanovnika naselja gradonačelnik je okupio suradnike kako bi se konačno riješio taj problem i stanovnicima tog dijela naselja olakšao pristup stanovima, posebno umirovljenicima. 

U realizaciji izgradnje najvažnija nam je suradnja s građanima naselja Ksaver, utoliko da kao suvlasnici potpišu pretparcelaciju kako bi dozvola mogla bit izdana. S obzirom da smo do sad od 154 suvlasnika dobili 62 potpisa, pozivamo sugrađane s Ksavera da se odazovu, te da dodatna obrazloženja potraže u svojoj mjesnoj samoupravi, istaknuo je Željko Horvat zamjenik pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. 

Sredstva potrebna za početak radova, točnije oko milijun i petsto tisuća kuna, već su osigurana, dok se u ovom trenutku radi dokumentacija i pripreme neophodne za početak radova.


Gradske vijesti - 2011.