clanak False

Gradonačelnik na gradilištima u Gornjoj Dubravi

U sklopu ljetnih obilaska aktualnih gradilišta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je obišao Gornju Dubravu: Prijedorsku, Idrijsku, OŠ Čučerje, Ul. Svete Barbare, Centar za autizam i Kulturni centar Dubrava.
19.08.2011.

Fotografije s obilaska

U sklopu ljetnih obilaska aktualnih gradilišta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je obišao Gornju Dubravu gdje se privodi kraju uređenje kolnika i nogostupa u Prijedorskoj, u punom su jeku radovi u Idrijskoj, kao i izgradnja ulaznik stepenica s rampom za invalide u OŠ Čučerje. Također u Čučerju, u Ulici Sv. Barbare, kroz program malih komunalnih akcija, gradi se magistralni vodovod dug 1250 metara. Njime će se pitka voda osigurati i za sva okolna naselja koja zasad vodu dobivaju cisternama.

Gradonačelnik je sa suradnicima obišao i Centar za autizam gdje je, također kroz program malih komunalnih akcija, uređen paviljon za štićenike, a u obilasku Centra za kulturu Dubrava koji uređenje čeka više od 30 godina, gradonačelnik se uvjerio da su radovi na obnovi pročelja finalizirani i da je većim dijelom već postavljena nova ventilirana keramička fasada. U tijeku je dovrštavanje detalja.

Više o radovima u Gornjoj Dubravi pročitajte ovdje.

Za ponedjeljak, gradonačelnik je najavio posjet Gradskoj četvrti Brezovica.


Gradske vijesti - 2011.