clanak False

Europski košarkaški juniorski prvaci kod gradonačelnika

Mlade košarkaše, pobjednike jučerašnjega finalnog dvoboja Eurolige u Barceloni, čime su postali europski juniorski prvaci, njihove trenere i vodstvo Kluba predvođeno predsjednikom Davorom Jelavićem, primio je u gradskoj upravi gradonačelnik Milan Bandić
09.05.2011.

Mlade košarkaše, pobjednike jučerašnjega finalnog dvoboja Eurolige u Barceloni, čime su postali europski juniorski prvaci, njihove trenere i vodstvo Kluba predvođeno predsjednikom Davorom Jelavićem, primio je u gradskoj upravi gradonačelnik Milan Bandić. 

Vaš veliki uspjeh je i uspjeh vašeg kluba, vaših trenera i roditelja, a ujedno je i uspjeh našega grada, kojega na najljepši mogući način promovirate na sportskoj i turističkoj karti Europe, istaknuo je gradonačelnik, naglasivši da će i dalje, kao vrhunski sportaši, imati svesrdnu potporu Grada. 

U ležernoj atmosferi, gosti su zahvalili gradonačelniku na potpori i razumijevanju za sport i sportaše na njihovom putu prema postizanju vrhunskih rezultata. 

Podsjetimo, Klub je u Barcelonu otišao kao najmlađa momčad u konkurenciji šest najboljih europskih klubova i reprezentacije Kine, koja je na ovom turniru nastupila kao gost te će kao najmlađi, već iduću godinu, imati priliku obraniti naslov prvaka u gotovo istom sastavu. Nedostajat će samo tri igrača koji sada imaju 18 godina.


Gradske vijesti - 2011.