clanak False

Završetak zagrebačke CUPA radionice

19.04.2017.

 

   

 slika 1                                                                    slika 2                                                                  slika 3

 

U ZgForumu je 5. srpnja press konferencijom službeno završena implementacijska radionica projekta CUPA (Cooperative Urban Planning Approaches - Suradnički pristupi urbanom planiranju).
Pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Jadranka Veselić Bruvo zahvalila se svim sudionicima na projektu, a u ime Gradonačelnika pozdravni govor je održala njegova zamjenica, dr.sc. Sandra Švaljek.

Izlaganje programskih smjernica sa dijagramima procesa započeo je g. Huibert Haccou, direktor International Intervision Instituta iz Nizozemske, a daljnju razradu scenarija budućeg razvoja prostora Zagrebačkog Velesajma iznijeli su njegovi koordinatori dviju multidisciplinarnih grupa koje su formirane na radionici.

Suradnici i partneri na projektu, prof. Tihomir Jukić sa Arhitektonskog fakulteta, prof. Martina Jakovčić sa Geografskog odsjeka PMF – a Sveučilišta u Zagrebu te Mirela Bartolec sa Zagrebačkog Velesajma iznijeli su svoje dojmove o sudjelovanju u ovoj zahtjevnoj ali izazovnoj radionici.

Sljedeći korak je formuliranje završnog izvještaja radionice, a o budućim smjernicama tim CUPA radionice raspravljat će i na sljedećim planiranim sastancima.

 

        press release

 


Novosti u ZgForumu