clanak False

Predstavljanje Dana kreativnosti i inovativnosti u ZgForumu

19.02.2013.

Njegujući običaj da se u ZgForumu ne predstavljaju samo programi gradske uprave, već i dobri projekti, izložbe i inicijative partnerskih institucija te organizacija civilnog društva, u utorak 19.2.2013. održano je predstavljanje Dana kreativnosti i inovativnosti koje organizira Mreža za kreativnost i razvoj.

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada ostvario je suradnju s Mrežom za razvoj i kreativnost tijekom rasprave o prijedlogu Akcijskog plana za poticanje kulturnih i kreativnih industrija u Gradu Zagrebu, a podržava i aktivnosti Dana kreativnosti i inovativnosti, usmjerene ka poticanju kulturnog i inovativnog djelovanja u gospodarskom i javnom sektoru.

Šesti Dani kreativnosti i inovativnosti, posvećeni temama regionalnog razvoja, kreativnosti, inovacija i istraživanja kao temelja rasta i konkurentnosti, pametnih i kreativnih gradova i ženama kao predvodnicama socijalnih inovacija, ove će se godine održati 19. i 20. travnja u Puli pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića i u suradnji s partnerima: Ministarstvom gospodarstva, Ministarstvom poduzetništva i obrta, Hrvatskom gospodarskom komorom, Gradom Pulom i Udrugom za promicanje pozitivnih promjena u društvu.

Na konferenciji za novinare u zagrebačkom ZgForumu događaj su predstavile Ivana Nikolić, predsjednica Mreže za razvoj i kreativnost, Vedrana Likan, predsjednica Udruge za promicanje pozitivnih promjena u društvu i Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj te Jasmina Nina Kamber, pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti Grada Pule.

Središnji događaj bit će svečana dodjela nagrada za kreativnost i inovativnost, za koju se mogu prijaviti sve pravne i fizičke osobe koje su u protekloj godini ostvarile kreativne i inovativne projekte.


Novosti u ZgForumu