clanak False

Dodjela certifikata prvoj generaciji O&M instruktora

19.04.2017.

        

 slika 1                                                          slika 2                                                           slika 3

 

  

U sklopu projekta ″Razvoj usluga mobilne podrške za slijepe osobe u Hrvatskoj“, financiranog od strane Europskog socijalnog fonda, u ZgForumu, Gajeva 27, upriličena je svečana dodjela certifikata prvoj generaciji instruktora orijentacije i mobiliteta slijepih, 24. srpnja 2014. godine s početkom u 11,00 sati.

Dodjelu su organizirali Udruga kao nositelj Projekta i Obrtničko učilište kao partner, u nazočnosti brojnih uzvanika, suradnika, edukatorica, polaznika edukacije i članova Udruge.

Programu su nazočili kao gosti: Katarina Ivanković Knežević sa suradnicom ispred Ministarstva rada i mirovinskog sustava RH, Martina Sajko Olovec ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Marija Mustač ispred Grada Zagreba, te više članova Udruge slijepih Sisačko moslavačke županije na čelu sa predsjednikom, g. Dankom Tomanić.

Ravnatelj Obrtničkog učilišta Zagreb, g. Dražen Maksimović uručio je polaznicima edukacije certifikate o osposobljenosti za instruktora orijentacije i mobiliteta slijepih, te vještina svakodnevnog življenja.

Predsjednica Udruge izrazila je osobitu zahvalnost edukatoricama, partneru i suradnicima, te Projektnom timu Udruge na uloženom trudu i ostvarenim rezultatima, kao i ZgForumu koji Udruzi uvijek pruža mogućnost organizacije kako radnih tako i svečanih skupova.


Novosti u ZgForumu