clanak False

Udruga Zamisli u ZgForumu

20.05.2016.
 U petak, 13. svibnja 2016. godine, ZgForum ugostio je predstavnike udruge Zamisli, čiji je osnovni cilj promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom.  Udruga se bavi uključivanjem mladih s invaliditetom u sustav obrazovanja, informiranjem i savjetovanjem mladih, te njihovim uključivanjem u čitav niz aktivnosti vezanih za mobilitet, zapošljavanje, obrazovanje, socijalnu zaštitu, kulturu, sport i slobodno vrijeme, te druge modele aktivnog sudjelovanja u društvu.
Ovom prilikom, sastanak je započeo izvršni direktor udruge, g. Ante Martić., a potom je g. Marko Jovanović održao prezentaciju na temu ''Mladi i mirovinski sustav'' koja se odnosila na planiranje budućnosti sukladno Hrvatskom mirovinskom sustavu i demografskim trendovima, te mogućnostima privatne štednje za mirovinu.
U ime Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada sve nazočne pozdravio je Vjekoslav Jelić, a nazočni gosti bili su štićenici i zaposlenici udruge Zamisli i predstavnici Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada.
Nakon prezentacije, naglašeno je kako Ured pozdravlja sve navedene aktivnosti o kojima se raspavljalo, a iste su kroz brojne mjere sadržane u ZagrebPlanu, strateškom razvojnom dokumentu Grada Zagreba. Sastanak je predstavljao samo jedan od koraka u uspješnoj suradnji Udruge i Ureda, te učvrstio zajednička nastojanja za podizanjem kvalitete života u Gradu i obrazovanju mladih sa invaliditetom.

 

Novosti u ZgForumu