clanak False

Pripreme za božićnu akciju "Za tisuću radosti"

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Bijelom salonu predstavnike Hrvatskog Caritasa u povodu priprema za nadolazeću božićnu akciju Za tisuću radosti. Ravnatelj HC-a mr. sc. Ivan Milovčić naglasio je da Grad Zagreb već godinama pomaže nacionalni Caritas...
26.10.2009.

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Bijelom salonu predstavnike Hrvatskog Caritasa u povodu priprema za nadolazeću božićnu akciju Za tisuću radosti. Ravnatelj HC-a mr. sc. Ivan Milovčić naglasio je da Grad Zagreb već godinama pomaže nacionalni Caritas, no ove je godine, zbog globalnih ekonomskih zbivanja, još više potrebitih. Najveći dio prikupljenih prihoda skupi na području Grada Zagreba gdje se i podijeli najveći dio.

Voditelj božićne akcije HC-a Za tisuću radosti Boris Peterlin najavio je da će se i ove godine u 15-ak hrvatskih gradova prodajom božićnih drvaca prikupljati sredstva pomoći, dok se za mlade; u vrtićima, osnovnim i srednjim školama; provodi akcija prodaje privjesaka koji nose svjetlo – a u cilju poticanja misli Više svjetla u nama i našim domovima. Gradonačelnik je naglasio da će Grad i dalje potpomagati akcije Caritasa, kako bi se na taj način integrirao proces prikupljanja pomoći na svim razinama te je istaknuo da će se i ove godine potruditi sudjelovati u akciji prodaje božićnih drvaca.


Gradske vijesti - 2009.