clanak False

Prijem za mlade zagrebačke vaterpoliste

Izvrsne mlade zagrebačke vaterpoliste koji su se u posljednje vrijeme iskazali izvanrednim sportskim rezultatima primio je gradonačelnik Milan Bandić.
26.10.2009.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zamjenica Jelena Pavičić Vukičević te pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić primili su jutros mlade zagrebačke vaterpoliste, koji su se u posljednje vrijeme iskazali izvanrednim sportskim rezultatima. Mladi sportaši HAVK Mladosti i VK Medveščaka osvojili su zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu do 18 godina u Šibeniku, kao i juniori do 20 godina na Europskom prvenstvu u Grčkoj, a na prijam kod gradonačelnika stigli su u pratnji predstavnika svojih klubova te Zagrebačkog vaterpolo saveza, koje je predvodio proslavljeni vaterpolist Perica Bukić.

Pozdravljajući goste, gradonačelnik Bandić istaknuo je važnost bavljenja sportom i zadovoljstvo što u našem gradu imamo tako kvalitetne mlade sportaše, koji su primjer drugima, te je najavio da će im, u ime Grada, biti dodijeljene Medalje Grada Zagreba.
Gosti su se zahvalili na prijamu, lijepim riječima i prigodnim poklonima te dodali da će nastojati i dalje biti rezultatski uspješni te sa zadovoljstvom prenositi ime Zagreba i Hrvatske diljem svijeta.


Gradske vijesti - 2009.