clanak False

Novo igralište na SRC Trnava

U obilasku gradskih četvrti Maksimir i Donje Dubrave, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je nogometno igralište u sklopu ŠRC Trnava, obišao objekt MO i DVD-a Ivan Mažuranić u izgradnji, te besplatno prihvatilište Župe bezgrešnog srca Marijina na Jordanovcu.
11.11.2009.

Obilazak gradskih četvrti Maksimir i Donja Dubrava


U obilasku gradskih četvrti Maksimir i Donje Dubrave, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je nogometno igralište u sklopu ŠRC Trnava. Zahvalivši građanima Trnave na inicijativi, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što će djeca moći uživati i trenirati na novim terenima.
Izgradnja športskog i dječjeg igrališta započela je u svibnju ove godine, a oko 3,5 milijuna kuna, koliko je bilo potrebno za radove i opremanje, osigurano je iz Plana malih komunalnih akcija Gradske četvrti Donja Dubrava.

Budući objekt Mjesnog odbora i DVD-a Ivan Mažuranić, bila je druga točka današnjeg obilaska, a sredstva u vrijednosti oko četiri milijuna kuna, također su osigurana kroz Plan malih komunalnih akcija GČ Donje Dubrave. Ako sve bude teklo prema planu, zgrada bi trebala biti gotova do Božića.

Gradonačelnik je, sa suradnicima, obišao i besplatno prihvatilište Župe bezgrešnog srca Marijina na Jordanovcu. Gradska četvrt Maksimir izdvojila je za uređenje tavanskog prostora u Župnom uredu oko 800,00 tisuća kuna, a otvorenje bi trebalo biti za tjedan do dva. Riječ je o zajedničkom projektu Grada i Crkve namijenjenom osobama slabijeg imovinskog stanja, točnije osobama u pratnji bolesnika u bolnici, odnosno bolesnika koji su u Zagrebu na bolničkim pretragama i ne mogu financirati boravak.


Gradske vijesti - 2009.