clanak False

Otvoren 30. međunarodni sajam nautike i 5. međunarodni sajam opreme za lov i ribolov

22.02.2023.
Nakon dvije pandemijske godine danas se na Zagrebački velesajam vratio tradicionalni Zagrebački sajam nautike, kao i Sajam opreme za lov i ribolov.

Sajmove je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, izrazivši zadovoljstvo što su Grad Zagreb i Zagrebački velesajam domaćini jedinog kopnenog sajma nautike u Hrvatskoj, čija tradicija seže 30 godina u nazad, kao i 5. sajma opreme za lov i ribolov.

Bogata nautičarska ponuda, prepoznatljiva domaća kvaliteta, inovativna rješenja u brodogradnji, plovila najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača, kao i raznovrsna ponuda opreme za lov i ribolov, svakako su razlog posjetiteljima da u razdoblju od 22. do 26. travnja posjete Zagrebački velesajam. Ne sumnjam da će se Zagreb kao predvodnik kontinentalnog turizma još jednom pokazati kao dobar domaćin“, rekao je gradonačelnik.

Zagrebački sajam Nautike odvija se u 7 paviljona na 15.500 kvadrata, s više od 280 izlagača iz 27 zemalja. Sajam se ove godine odvija pod motom „Ploviti, otkrivati, živjeti“, a po raznovrsnosti nautičke ponude zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici.  Na jednom mjestu nudi izložbeni segment te B2B susrete nautičke struke.

Na sajmu opreme lova i ribolova će izlagati 80-ak izlagača iz 8 zemalja, a za vrijeme Sajma izlagači će posjetiteljima predstaviti nove proizvode i opremu, te promovirati razvoj lovnog i ribolovnog turizma. Edukacijsko-stručnim programima naglasit će potencijale i izravni značaj lovstva u očuvanju i održavanju prirode.

Sve detalje i informacije o sajmovima može pronaći na poveznicama: Nautika i Dani lova i ribolova.

Gradske vijesti - 2023.