clanak False

Proglašeni najbolji sportaši i ekipe Grada Zagreba u 2023.

15.12.2023.
Foto: Renato Brandjolica

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet prisustvovali su u hotelu Hilton Garden Inn svečanosti proglašenja i dodjele nagrada najuspješnijim sportašima i ekipama u 2023., u organizaciji Sportskog saveza Grada Zagreba.

„Svi pojedinačno učinili ste nas ponosnima i najmanje što možemo jest zahvaliti vam na svakom pojedinačnom rezultatu“, rekao je gradonačelnik Tomašević uputivši svim trenerima i djelatnicima svakog pojedinačnog sportskog saveza i kluba čestitke za njihov trud, rad i zalaganje.

„Predstavili ste naš Grad izvan njegovih granica na najbolji mogući način, učinili ste Lijepu našu velikom sportskom zemljom i dokazali još jednom da iako smo mali - itekako smo jaki kao sportska sila“, kazao je.

Gimnastičar Tin Srbić  i plesačica Jana Malčić proglašeni su najboljim sportašima, a veslači Martin i Valent Sinković najboljom posadom.

HAOK Mladost i RK Zagreb najuspješnija su ženska i muška ekipa.

Priznanja za parasportaše i gluhe sportaše dobili su Anđela Mužinić Vincetić, Fran Skračić, Laura Štefanac, RK Silent i Marko Golobić, Katarina Klarić, Ante Čutura i Auto klub CRO Dakar Team.

Trofeje za životno djelo dobili su Branko Omazić, Ivica Klaić, Saša Martinić, Herman Vukušić i Nikola Dragaš.

Najuspješniji treneri su Mirela Šikoronja Ivančin i Lucijan Krce.

 

Gradske vijesti - 2023.