clanak False

SVI SVETI 2023. - privremena regulacija prometa i izvanredna organizacija prijevoza putnika na zagrebačka groblja

25.10.2023.

Besplatan javni prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama prema gradskim grobljima 1. studenoga


U povodu blagdana Svih svetih, od četvrtka 26. listopada do četvrtka 2. studenog 2023. u zonama glavnih gradskih groblja provodit će se privremena regulacija prometa. Sve do blagdana Svih Svetih, kao i na Dušni dan, prema većim gradskim grobljima kao i manjim lokalnim grobljima javni prijevoz se pojačava dodatnim kapacitetima, a na dan 1. studenog, primjenjivat će se izvanredna organizacija prijevoza prema glavnim gradskim grobljima.
 
Sva će gradska groblja 30. i 31. listopada te 1. studenoga biti otvorena od 6:00 sati do 24:00 sata.
 
U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.
 
S detaljnim pregledom prometne regulacije možete se upoznati na ZAGREB.HR, a na ZET.HR možete vidjeti sve informacije vezane uz javni gradski prijevoz.
Stanje u prometu može se pratiti na internetskoj stranici ZGH.HR.
 
Upućujemo apel Zagrepčankama i Zagrepčanima da što je moguće više tijekom blagdanskih dana koriste javni gradski prijevoz kako bi se smanjile prometne gužve i osigurala mogućnost dostojanstvenog posjeta posljednjih počivališta svojih najmilijih. Prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama prema gradskim grobljima bit će besplatan u srijedu, 1. studenoga!


VIZUAL BLAŽEG REŽIMA
VIZUAL STROŽEG REŽIMA (1. studenoga)

Gradske vijesti - 2023.