clanak False

Božić u Ciboni

27.12.2023.
Grad Zagreb i Hrvatska radiotelevizija u košarkaškom Centru Dražen Petrović i ove su godine pripremili prekrasno božićno slavlje „Božić u Ciboni“. Ovaj koncert božićnih pjesama održao se već 34. put te je u svom programu donio neke od najpopularnijih tradicijskih i klasičnih, ali i suvremenih božićnih napjeva.

U prepunoj Ciboninoj dvorani program je pratio i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je svima čestitao Božić i nadolazeću 2024. godinu. „Božić je blagdan nade, mira, radosti i ljubavi i upravo to želim svima nama“, rekao je gradonačelnik.

Posjetitelji su uživali u glazbenom koncertu pod palicom maestra Zdravka Šljivca i orkestra i zbora gradskog Kazališta „Komedija“ te mnogih drugih zborova i poznatih izvođačia koji su izveli raznolik glazbeni program.

"Božić u Ciboni" se održao u organizaciji Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije i Kulturnog centra Travno, a u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima i Zagrebačkim gradskim kazalištem „Komedija“.

Gradske vijesti - 2023.