clanak False

Dječja Nova godina na Trgu Petra Preradovića

31.12.2023.
Grad Zagreb prvi put je organizirao doček Nove godine za djecu svih uzrasta na Trgu Petra Preradovića točno u podne. Brojni su mališani uz pjesmu, ples i veselje odbrojali zadnje sekunde prije podneva uz gradonačelnika Tomislava Tomaševića i voditelja Miru Čabraju.

“Moram priznati da vas je jako puno, puno više nego što smo očekivali. Prvi put organiziramo ovaj doček u podne, ali s obzirom na vašu reakciju, posvetit ćemo se tome i u budućnosti”, rekao je gradonačelnik Tomašević te pritom poručio da ima samo jednu želju, a to je puno radosti i veselja.

Radosti i veselja svakako nije nedostajalo u nastavku proslave, uz nastup Dina Jelusića, Stele Rade, ples, akrobate i žonglere, kreativne, cirkuske i balon show radionice. Djeca su plesala, pjevala i radovala se na prepunom Cvjetnom trgu.

Podsjetimo i da večerašnji doček na Trgu bana Jelačića počinje od 19 sati uz nastup DJ-jeva, a vrhunac je spektakl koji priprema Let 3 uz brojne goste, od 22.30 do iza ponoći.

Tim je povodom gradonačelnik danas posjetio i izložbu kostima grupe Let 3 koja se do 2. siječnja može pogledati u Kulturno informativnom centru.

Gradske vijesti - 2023.