clanak False

Zimovanje za djecu hrvatskih branitelja

Nakon desetogodišnje tradicije u organizaciji ljetovanja, Grad Zagreb, Odjel za branitelje, djeci hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijeg socijalno ekonomskog statusa, ove godine po prvi puta organizira i zimovanje
02.01.2012.


Nakon desetogodišnje tradicije u organizaciji ljetovanja, Grad Zagreb, Odjel za branitelje, djeci hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijeg socijalno ekonomskog statusa, ove godine po prvi puta organizira i zimovanje.
Već sutra, 3. siječnja, skupina od 24 mališana kreće na praznike u hostel Grada mladih u Granešini, dok će se druga skupina od njih 33 zaputiti u Crikvenički hostel Stoimena.

Tijekom zimovanja djeca će sudjelovati u nizu aktivnosti koje za njih, uz stručan nadzor i vodstvo, organiziraju i provode animatori, stručni suradnici i djelatnici podružnice Zagrebačkog holdinga Vladimir Nazor.
Zimovanje obuhvaća punu pansionsku uslugu s tri glavna obroka i jednim međuobrokom, stručni pedagoški rad i nadzor, dvadesetčetverosatnu zdravstvenu skrb te razne edukativne i športske aktivnosti.
Cjelokupni program boravka djece osmišljen je na način da djeca kroz grupnu dinamiku usvajaju vještine komunikacije, suradnje, tolerancije i zajedništva, a sve kroz zabavu i igru.


Gradske vijesti - 2012.