clanak False

"Hvala što nas niste zaboravili"

21.12.2012.


Danas je u Gradskoj upravi održan predbožićni susret gradonačelnika Milana Bandića s djecom novinara stradalih u Domovinskom ratu.


Zahvalivši na prijemu koji je s godinama već prerastao u tradiciju, Stjepan Kajić, sin poginulog snimatelja Žarka Kaića, govoreću i ime gostiju, zahvalio je i na tome što nisu zaboravljeni. Osim gradonačelniku, zahvalio je i Boži Šimleši koji je pokrenuo akciju pomoći djeci novinara još 1992. 


- Ponosni smo što smo barem malo pomogli u vašem odrastanju u ovako uspješne mlade ljude - rekao je gradonačelnik napomenuvši da je darivanje i pomoć, te susret s njima najmanje što se za njih može učiniti.


Pohvalio je karijeru Bojana Glavaševića koji se u međuvremenu oženio, dobio dijete, znanstveni je novak i uskoro će doktorirati. Nije bio na tradicionalnom susretu zbog obaveza u Ministarstvu branitelja gdje obnaša funkciju šefa kabinea. Ponosan otac već je i Stjepan Kajić, a svi ti mladi ljudi zavšili su fakultete ili su apsolventi, osim najmlađe Eme koja je još u srednjoj školi.

Na susretu s gradonačelnikom prisustvovali su Petra, Nika, Stjepan i Marko Kaić, Tamara Belavić, Petra Lederer, Matej Purger, Tina Maršić, te Ema i Filip Franjić.

 

 


Gradske vijesti - 2012.