clanak False

Gradonačelnikova poruka uz doček 2013.

31.12.2012.

 
Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, poštovani sugrađani,

Bilo bi mi veoma drago kad biste Novu godinu, bez obzira kako je i s kim slavite, dočekali u veselju , radosti i s nadom u bolja vremena, ali primjereno i dostojanstveno kako i dolikuje građanima glavnoga grada Hrvatske.
Važno je u ovom trenutku da ne zaboravimo na sigurnost naših vlastitih obitelji, naših susjeda i gostiju koji će u ovoj novogodišnjoj noći doći u Zagreb i s nama podijeliti veselje ovog blagdana.

Kao što vam je poznato, i ove je godine organiziran doček s vatrometom na Trgu bana Jelačića, kao i doček na britancu i u Tomićevoj. Pozivam vas da u novogodišnjoj noći što više koristite javni gradski prijevoz kako biste se mogli opustiti i kako bi izbjegli rizike u prometu koji su u takvim danim po prirodi stvari mnogo veći.

Pri svemu tome nemojmo zaboraviti one koji su u ovim danima sami, potrebiti, željni građanske solidarnosti i tople ljudske riječi. Budimo velikodušni, budimo radosni, budimo Zagrepčanke i Zagrepčani kakve nas poznaju i u svijetu i na što smo s pravom ponosni.

Želim vam sretnu Novu Godinu!

 

Vaš gradonačelnik

Milan Bandić


Gradske vijesti - 2012.