clanak False

Novi područni objekt Dječjeg vrtića Kolibri

19.11.2012.


Danas je, uz prigodni svečani program te simboličnom predajom ključeva mališanima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u društvu svojih suradnika i predstavnika Vijeća gradske četvrti Gornja Dubrava, otvorio područni objekt Novoselec Dječjeg vrtića Kolibri.

Otvaranje ovog vrtića još je jedan korak prema cilju, koji smo najavili prije godinu dana,a to je da nijedno dijete u Zagrebu neće biti bez svog mjesta u vrtiću – rekao je gradonačelnik Bandić, posebno se prisjetivši pokojnoga predsjednika Vijeća gradske četvrti Gornja Dubrava Mirka Varata i njegovih zasluga pri pokretanju projekta izgradnje novog vrtića.

Novi područni objekt, treći u sklopu Dječjeg vrtića Kolibri, blagoslovio je župnik Josip Balog, a za njegovu izgradnju, gradonačelniku Bandiću, kako je naglasila - gradonačelniku grada prijatelja djece - zahvalila se i ravnateljica Vesna Aralica.

Inače, kako se čulo, kapacitet podružnice Kolibri Novoselec je 3 odgojne skupine djece, dvije namijenjene djeci jasličkog uzrasta i jedna skupina za djecu vrtičke dobi, te je upisano 68-ero djece. Ukupna površina novog vrtića je 411,22 m2 sa pripadajućim vanjskim prostorom, a u njegovu izgradnju je iz gradskog proračuna uloženo oko 3 i pol milijuna kuna.


Gradske vijesti - 2012.