clanak False

Radio Sljeme ovih dana slavi 70. rođendan

16.04.2023.
"Najzagrebačkiji radio" Radio Sljeme ovih dana slavi 70. rođendan.
 
Među prvim čestitarima na proslavi jučer na Zrinjevcu bili su i gradonačelnik Tomislav Tomašević te njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet.
 
"Siguran sam da će ove godine u Gradskoj skupštini Radio Sljeme biti jednoglasno izabran za Nagradu Grada Zagreba", poručio je gradonačelnik Tomašević čestitavši Sljemenašima ovu veliku jubilarnu obljetnicu. Čestitkama su se na pozornici i u eteru pridružili i zamjenici Dolenec i Korlaet.
 
Gradonačelnik i zamjenik Korlaet prisustvovali su i Svečanoj premijeri dokumentarnoga filma "Radio Sljeme Abeceda Zagreba" koja se održala u zgradi HRT-a u Zagrebu. Uoči premijere zagrebački gradonačelnik je istaknuo veliku važnost i vrijednost Radio Sljemena te pohvalio izniman trud njegovih novinara i svih drugih djelatnika u kreiranju sadržaja koji donose razliku u životima stanovnika grada Zagreba, zaželjevši radiju puno uspjeha i u budućnosti.
 
Na sam dan obljetnice, 17. travnja, uz slogan „Kužimo Zagreb“ Radio Sljeme će rođendan proslaviti uz goste u studiju, reporterska javljanja, kontakt sa slušateljima i prigodnu glazbu. U večernjim će se satima jubilejski logo projicirati na zagrebačkim fontanama, a program će trajati cijeli dan.

Gradske vijesti - 2023.