clanak False

Primanje za sudionike PIF-a

06.09.2012.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u gradskoj palači Dverce sudionike i organizatore 45. PIF-a – Međunarodnog festivala kazališta lutaka na kojem će nastupiti oko 20 kazališta lutaka iz 12 zemalja svijeta.

Zahvalivši svima koji su dali doprinos ovogodišnjem PIF-u, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što se Festival već 45. put održava u Zagrebu te naglasio da se ponosimo činjenicom da smo posljednjih godina domaćini i organizatori mnogih međunarodnih kulturnih priredbi, naročito kazališnog i lutkarskog žanra.

Na kraju primanja, v.d. ravnatelja Međunarodnog centra za usluge u kulturi Josip Forjan, gradonačelnik Milan Bandić i njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević uručili su sudionicima, organizatorima, stručnom i dječjem žiriju, umjetničkom savjetu i stručnim suradnicima zahvalnice na doprinosu za održavanje Festivala.

Podsjetimo, PIF je započeo 4. rujna, a posjetioci će do 9. rujna u Međunarodnom centru za usluge u kulturi-sceni Travno, Kazalištu Komedija, Zagrebačkom kazalištu lutaka, Dječjem vrtiću Travno, te na Trgu bana Jelačića i Etno art galeriji moći uživati u nastupima domaćih kazališnih skupina te skupina iz Slovenije, Bjelorusije, Brazila, Bugarske, Kanade, Nizozemske, Ruske Federacije, Španjolske, Češke, Velike Britanije i Sjeverne Irske, Austrije i Poljske.


Gradske vijesti - 2012.