clanak False

Održan Forum zagrebačkih ugostitelja

18.10.2023.
Danas je u hotelu Esplanade gradonačelnik Tomislav Tomašević sudjelovao na konferenciji za medije koja je održana u okviru Foruma zagrebačkih ugostitelja 2023. i u sklopu koje su dodijeljena priznanja obrtnicima za postignuća u ugostiteljstvu.

Gradonačelnik Tomašević naglasio je kako je Grad Zagreb do sada s Udruženjem ugostitelja Zagreba surađivao na rješavanju raznih problema zagrebačkih ugostitelja, kao i drugim aktivnostima koje pridonose očuvanju i razvoju ugostiteljstva na području Zagreba. Također je naglasio  kako će se dijalog putem radnih skupina nastaviti, a sve u cilju unaprjeđenja njihova poslovanja.

Nagrade zagrebačkim ugostiteljima za profesionalno djelovanje primilo je sedam zagrebačkih ugostitelja, koji vode svoje objekte već respektabilni broj godina; Vesna Šuman, Krešo Štojc, Dino Rešetar, Josip Blažanović, Ivanka Matić,  Dražen Boban i Žakline Troskot. 

Na Forumu zagrebačkih ugostitelja sudjelovali su stručnjaci te predstavnici državnih institucija uz dvjestotinjak ugostitelja.

Gradske vijesti - 2023.