clanak False

Grand Prix Zagrebačkog salona auto karikatura za gradonačelnika Zagreba


Gosti predvođeni autorom projekta Ivicom Palatinušem, izvijestili su gradonačelnika o tijeku priprema za ovogodišnji, 6. Međunarodni Zagrebački salon auto karikatura koji se organizira u 111. obljetnici prvog pojavljivanja auto taksija na Trgu bana Jelačića. S tim u skladu, i ovogodišnja je tema „Taksi služba i javni auto prijevoz“.

14.02.2012.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike Humorističke naklade HUNA - organizatore Zagrebačkog salona autokarikature koji su mu, kao glavnom pokrovitelju, tradicionalno uručili originalnu karikaturu koja je 2011. na petom Salonu osvojila Grand Prix. Riječ je o djelu Pola Leursa iz Luxembourga, koje, kao i ostalih 420 karikatura iz 52 zemlje svijeta razrađuje temu „Pomoć na cesti“.

Gosti predvođeni autorom projekta Ivicom Palatinušem izvijestili su gradonačelnika o tijeku priprema za ovogodišnji, 6. međunarodni Zagrebački salon auto karikatura koji se organizira u 111. obljetnici prvog pojavljivanja auto taksija na Trgu bana Jelačića. S tim u skladu, i ovogodišnja je tema „Taksi služba i javni auto prijevoz“.

Izložba auto karikatura najavljena je za 5. lipnja 2012., a očekuje se sudjelovanje autora iz pedesetak zemalja svijeta.


Gradske vijesti - 2012.