clanak False

Gradonačelnik predao novi prostor udruzi Ozana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predao je predstavnicima Ozane, udruge sa socijalno – humanitarnim ciljevima, dodatni prostor u Vukovarskoj 235 koji će se, bez naknade, koristiti kao dnevni centar.
16.01.2012.

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predao je predstavnicima Ozane, udruge sa socijalno – humanitarnim ciljevima, dodatni prostor u Vukovarskoj 235 koji će se, bez naknade, koristiti kao dnevni centar. Uz već postojeće prostore u neposrednom susjedstvu, Ozana će tako moći proširivati programe i uključivati nove korisnike. Uz pomoć Grada, uređenje bi trebalo biti dovršeno do ljeta.

Kako se čulo, Ozana je osnovana 1991. s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. Trenutačno skrbi o desetero djece predškolske dobi s teškoćama u razvoju te o tridesetero mladih i odraslih osoba s invaliditetom unutar Centra Ozana, ustanove koju je Udruga osnovala prije deset godina.

U znak zahvale na razumijevanju i svesrdnoj pomoći Udruzi, na prigodnoj svečanosti, gradonačelnik je dobio zahvalnicu, likovni rad jednog štićenika.

 


Gradske vijesti - 2012.