clanak False

Doček 2012. na zagrebačkim trgovima

Slavilo se na Britancu, na Zrinjevcu, na Gradecu i na Kvatriću, a na Trgu bana Jelačića, zadnje sekunde 2011. u društvu sa sugrađanima, uz neizbježni vatromet, odbrojavao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tako, i ove godine prvi uputio novogodišnju čestitku Zagrepčanima i njihovim gostima
02.01.2012.


Brojni Zagrepčani i njihovi gosti ispratili su staru i dočekali novu 2012. na ulicama i trgovima uz koncerte na otvorenom. Slavilo se na Britanskom trgu, na Zrinjevcu, na Gradecu i na Kvatriću, a na Trgu bana Jelačića zadnje je sekunde 2011. u društvu sa sugrađanima, uz neizbježni vatromet, odbrojavao  zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tako, i ove godine prvi uputio novogodišnju čestitku Zagrepčanima i njihovim gostima. 

Već tradicionalno, prije toga, gradonačelnik je posjetio beskućnike u prenoćištu u Velikoj Kosnici, obišao Zavod za hitnu medicinu u Heinzelovoj, dežurne vatrogasce u Savskoj, kao i sjedište PUZ-a gdje je dežurnim policajcima poželio sve najbolje u novoj godini.
Iza ponoći, također prema tradiciji posjetio je prvu bebu rođenu u novoj godini u rodilištu KBC Sveti Duh. Ove godine, petnaestak sekundi iza ponoći mama Kristina dobila je najljepši novogodišnji dar, kćerkicu Daliju. 


Gradske vijesti - 2012.