clanak False

Susret gradonačelnika Bandića i kardinala Bozanića

10.03.2020.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se danas u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola s nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem.

Tema sastanka bio je Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu, a središnji dio programa susreta je euharistijsko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića 10. svibnja.

Sugovornici su istaknuli važnost tog susreta za Zagrebačku nadbiskupiju i Grad Zagreb te važnost suradnje u pripremi susreta koji će okupiti mlade iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. U tom smislu dodijeljene su i zadaće za daljnji tijek pripreme susreta.

Susretu su uz Gradonačelnika prisustvovali dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika, Stipo Zeba, savjetnik gradonačelnika, mr. sc. Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, mr. Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, Tedi Lušetić, savjetnik gradonačelnika za kulturu i Jurica Gregurić, viši stručni suradnik, a uz kardinala Bozanića susretu su prisustvovali mons. Tomislav Subotičanec, generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije te mons. Zlatko Koren i preč. Ivica Budinšćak.

 

Gradske vijesti - 2020.