clanak False

Gradonačelnikova poruka

25.12.2020.
Drage sugrađanke i dragi sugrađani,
 
Božić je, a u ovim posebnim okolnostima izazvanim pandemijom koronavirusa slavimo ga u našim domovima s minimalnim kontaktima, držeći se preporučenih mjera stožera civilne zaštite i naših epidemiologa.
 
Posebne okolnosti ne mogu nam ukrasti duh Božića i osjećaj zajedništva, osjećaj solidarnosti s onima u potrebi i našu želju da budemo oslonac jedni drugima.
 
Međutim, molim vas drage sugrađanke i dragi sugrađani da u ove blagdanske dane budemo iznimno pažljivi, da u obiteljskoj atmosferi i blagdanskoj radosti ne zaboravimo na oprez, da naša okićena i osvijetljena božićna drvca i adventske vijence ne ostavljamo bez nadzora, da isključimo lampice ako nismo doma ili dok smo na počinku.
 
Iskustvo naših sugrađana u Pleterničkoj u Dubravi, u Brezovičkoj te najnovije u  Dugavama, upozorava da se ne smijemo opustiti i da svaki trenutak  nepažnje može imati katastrofalne posljedice na imovinu, na naše zdravlje i živote naših najbližih.
 
Čuvajte se, budite oprezni i odgovorni da nam ovi božićni i novogodišnji blagdani prođu u miru, obiteljskom druženju i dobroj atmosferi.
 
Želim vam blagoslovljen Božić i sretnu novu 2021. godinu!

Vaš gradonačelnik 
Milan Bandić

Gradske vijesti - 2020.