clanak False

Otvoren wellness centar u Domu sportova

13.03.2020.
Gradonačelnik Milan Bandić danas je u Domu sportova otvorio wellness centar koji se prostire na 435 m2, a opremljen je s trima vrstama sauna, hladnom sobom, solarijem, bazenom s protustrujnim plivanjem, fitness centrom, različitim masažnim aparatima i sobom za relaksaciju.

„Investicija vrijedi oko 2,5 milijuna kuna, a s obzirom da centar nudi vrhunske uvjete i da je opremljen najmodernijim aparatima, uvjeren sam da će biti od velike koristi sugrađanima i sportašima.“, rekao je gradonačelnik Bandić.

„Dom sportova je kultno zagrebačko mjesto, a otvaranjem ovog Centra smo upotpunili njegov asortiman usluga. Između ostalog, sadržava dva studija za sunčanje – stojeći i ležeći, a predviđeni su prostori za frizerski i pedikerski salon.“, rekao je ravnatelj tvrtke Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić pa je naglasio da su cijene pristupačne, što će građanima omogućiti da se njegovim uslugama masovnije koriste.

„Nudimo finsku, tursku i biosaunu, zapošljavamo vrhunske masere, domaćice i stručno osoblje koje je u svakome trenu spremno pružiti kvalitetnu uslugu svojim korisnicima.“, dodala je Adrijana Nožak, voditeljica wellness centra.

Radno vrijeme wellness centra je od 14 do 22 sata, a vikendom od 15 do 23 sata.

Gradske vijesti - 2020.