clanak False

Održan ždrijeb parova za Davis Cup ogled Hrvatske i Indije

05.03.2020.
U nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba, ujedno i počasnog predsjednika Organizacijskog odbora Davis Cupa, Milana Bandića, danas je u palači Dverce održan ždrijeb parova za Davis Cup ogled Hrvatske i Indije koji je na rasporedu u 6. i 7. ožujka u Domu sportova. Pobjednik tog dvoboja izborit će prolazak na završni turnir koji se kao i prošle godine održava u Madridu, od 23. do 29. studenog.

Službenom izvlačenju parova prisustvovali su igrači i stručni stožeri obje reprezentacije koje su za ovaj susret prijavile po petoricu igrača, a ukupno su na rasporedu četiri pojedinačna, te jedan meč parova.

Gradonačelnik Bandić, kao pokrovitelj, je istaknuo da je organizacija ovog prestižnog dvoboja još jedna potvrda da je Zagreb istinsko središte raznolikog sportskog života i domaćin najvećih svjetskih sportskih manifestacija.

Sutra će se odigrati dva pojedinačna meča, a u subotu su na programu i parovi i pojedinačni mečevi. Oba dana početak prvog meča je u 15 sati. Komplet karata može se kupiti po 70 kn za prvu, te 50 kn za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40, tj. 30 kn

Prvi par: Borna Gojo - Prajnesh Gunneswaran
Drugi par: Marin Čilić - Ramkumar Ramanathan
Treći par (parovi): Pavić/Škugor - Ramanathan/Paes
Četvrti par: Borna Gojo - Ramkumar Ramanathan
Peti par: Marin Čilić - Prajnesh Gunneswaran

Gradske vijesti - 2020.