clanak False

Obilježen Dan Doma za starije osobe Centar i Međunarodni dan sestrinstva

12.05.2022.
Uz prigodni glazbeni i kulturni program, u nazočnosti gradonačelnika Tomislava Tomaševića, danas je obilježen Dan Doma za starije osobe Centar.  

Zaželjevši štićenicima dobro zdravlje i čestitavši prisutnima obljetnicu Doma i Međunarodni dan sestrinstva, gradonačelnik je istaknuo da Grad kontinuirano podupire domove umirovljenika kako bi korisnicima omogućili što kvalitetnije usluge.  

„Vjerujem da se puno toga lijepog dogodilo u protekle 32 godine u ovom Domu. Korisnicima Doma zahvaljujemo na trudu i radu kojeg su uložili i čime su doprinijeli razvoju našeg grada. Dužnost Gradske uprave i novih generacija građana je osigurati starijim osobama dostojanstven život. Osim ulaganja u nove i postojeće domove, i dalje širimo vaninstitucionalne usluge skrbi za starije i nemoćne, a što je jedna od glavnih odredbi socijalne politike Grada Zagreba“, naglasio je gradonačelnik Tomašević. 

Gradonačelnik je zahvalio ravnateljici Doma te svim sadašnjim i bivšim djelatnicima koji više od tri desetljeća s puno pažnje brinu o svojim štićenicima. 
 

Gradske vijesti - 2022.