clanak False

Na Europskom trgu 14. i 15. listopada manifestacija 100% zagorsko

12.10.2022.
Na Europskom trgu 14. i 15. listopada od 08,00 do 20,00 sati Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije organizira manifestaciju 100% zagorsko, na kojoj će poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski i ekološki način te proizvode tradicijskih obrta izložiti 41 proizvođač, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Uz zamjenika gradonačelnika  Luku Korlaeta konferenciji su prisustvovali te najavili program župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, direktorica Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar te pročelnica Upravnog odjela KZŽ za poljoprivredu, gospodarstvo, promet i komunalnu infrastrukturu Sanja Mihovilić.

"Grad podržava ovu vrijednu i važnu manifestaciju. Pozivam Zagrepčanke i Zagrepčane da ju posjete i uživaju u delicijama Zagorja na Europskom trgu koji je spoj tradicije i modernineta, a što baš priliči ovoj manifestaciji", rekao je zamjenik Korlaet, naglasivši kako je Zagorje oduvijek poželjna turistička destinacija ne samo zbog bogate kulturne baštine već i zbog gastronomske ponude.

Riječ je o manifestaciji prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.


 
 

Gradske vijesti - 2022.